Wie zijn wij?

Ons team

Dit zijn de mensen die dagelijks aan SOON werken. Daarnaast werken we met een vast team van freelancers voor het maken van content: zo hebben we altijd de juiste persoon bij de juiste klus.

Marije

CEO - Creatief
Over Marije
Creatief, analytisch & enthousiast
Marije duikt met passie in opdrachten voor zowel SOON als voor klanten. Ze luistert goed naar klanten, bedenkt contentstrategieën en vertaalt het echte verhaal naar een goed concept voor de doelgroep. Marije lijkt altijd op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Met een oog voor innovatie herkent en grijpt ze alle kansen. Hardlopen en klimmen naar de top doet ze niet alleen op de werkvloer, maar ook in haar vrije tijd. Ondanks dat de kleur paars staat voor passie, inventiviteit en originaliteit, wat Marije dus perfect beschrijft, heeft ze er een hekel aan. Hier weten we als team keer op keer weer grappen over te maken.  
Skills
Formats
95%
Kitesurfen
40%
Luisterend oor
100%

Bionda

Salesmanager

Over Bionda
Strategisch, creatief & nieuwsgierig
Bionda weet van wanten en is goed in het opbouwen en behouden van netwerken. Ze haalt energie uit het bedenken van ideeën en oplossingen voor klanten, zodat zij hun doelen bereiken. Bionda zal nooit zomaar knikken. Ze is kritisch en heeft altijd meer dan een pijl op haar boog. Zien we soms door alle bomen het bos niet meer? Dan kan ze ons in ieder geval vertellen wat alle Kardashians zouden hebben gedaan in ons geval. Samen met haar vriend heeft ze bijna alle films en series op Netflix, Amazon en Disney Plus uitgekeken. Inclusief de kinderafdelingen, die ze kijkt met haar kinderen Mila & Bowie.

Skills

Kritisch meedenken
88%

Netwerken
95%

Netflixen
100%

 

Anne

Projectmanager

Over Anne
Georganiseerd, ambitieus & doorzettend
Op tijd zijn is voor Anne geen probleem. De deadlines staan strak op een rij én had je hem even niet in de gaten? Dan krijg je een dag van te voren nog een friendly reminder. We noemen dat ook wel de ‘warme deken van Anne’. Anne bewaakt processen en begeleidt jou als klant door het gehele traject. Ondanks dat ze zo georganiseerd is, vergeet ze altijd wel iets als ze vanuit huis gaat. Ze combineert een scherp oor met creativiteit, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ze ziet uitdagingen als Tetris blokjes die ze op de juiste manier in- en op elkaar moet stapelen.

Skills

Projectmanagement
90%

Agile werken
82%

Wielrennen
40%

Melissa

Projectmanager

Over Melissa
Veelzijdig, perfectionistisch & creatief
Melissa is dag in dag uit bezig met projectmanagement, marketing, productie en redactie. Dit doet ze voornamelijk voor De Kookhoek, maar ook voor SOON media is ze een helpende hand op deze gebieden. Melissa is sterk in het schrijven van teksten en doet graag overal een duit in het zakje. Ook al bestaat haar werkleven vooral uit het maken van content over koken, privé doet ze dat liever niet. Naast het feit dat ze ons allemaal op de hoogte houdt van de laatste voetbaluitslagen, is uit eten gaan met familie en vrienden haar grootste hobby.

Skills

Plannen
92%

Copywriting
80%

Zaalvoetbal
90%

 

Lara

Mediaredactie
Over Lara
Kritisch, zorgvuldig & nieuwsgierig

Lara houdt zich vooral bezig met de social media voor De Kookhoek en SOON Media en het bedenken van concepten daarvoor. Als stagiaire heeft ze de ondersteunende rol wat betreft klantcontact, archiveren en bedenken van marketingconcepten. Haar werkdagen bestaan vooral uit het maken van content voor de Kookhoek. Ze hoopt daardoor nog iets over koken op te kunnen steken, want een keukenprinses is ze niet.

Skills

Taal
95%
Analyseren
75%
Fotografie
85%

Eileen

Vormgeving & animatie

Over Eileen
Enthousiast, creatief & betrokken


Eileen studeert momenteel af bij SOON media en is het liefst de hele dag bezig met formatontwikkeling en vormgeving. Haar focus ligt hierbij vooral op De Kookhoek, maar iedereen die haar nodig heeft kan op haar rekenen. Eileen is gek van alles wat met video en vormgeving te maken heeft en haar vrienden zijn regelmatig de sjaak als Eileen weer een mooi lettertype heeft gevonden. Want dan kan ze niet ophouden met praten waarom juist dit lettertype zo fantastisch is. Naast het afstuderen loopt Eileen vele rondjes met de hond of gaat ze naar scouting, waar ze als sinds haar kindertijd actief is.

Skills

Vormgeving
95%

After Effects
80%

Ouwehoeren
100%

Jessie

Marketing

Over Jessie
Sociaal, analytisch & creatief


Jessie gaat analytisch te werk. Zij houdt zich dagelijks bezig met de analytische vraagstukken van De Voorleeshoek, De Kookhoek en SOON. Daarnaast ondersteunt Jessie met haar creatieve kijk de marketing en sales van deze drie bedrijven. Als student bedrijfskunde wil Jessie zichzelf nog verder ontwikkelen in de creatieve kant. Ze is dan ook de uitdaging aangegaan om alles te leren van Photoshop, Indesign en Illustrator. Naast het aangaan van nieuwe uitdagingen houdt Jessie zich veel bezig met haar vrienden en familie, koken en hockey.

Skills

Analytisch
95%

Stressbestendig
90%

Creatief denken
80%

Naast ons vaste team hebben we een groot netwerk van makers, marketeers en redacteuren om ons heen. Zie je ons werk en denk je: daar pas ik bij? Stuur ons een mailtje, we drinken graag een kopje koffie!
Wij zijn altijd op zoek naar: copywriters, videomakers, fotografen, designers, animatoren, componisten, illustratoren, producenten, marketeers, podcastmakers.