Wie zijn wij?

Ons team

Dit zijn de mensen die dagelijks aan SOON werken. Daarnaast werken we met een vast team van freelancers voor het maken van content: zo hebben we altijd de juiste persoon bij de juiste klus.

Marije

Creatief
Your Title
Your text
Over Marije
Creatief, analytisch & enthousiast
Marije duikt met passie in opdrachten voor zowel SOON als voor klanten. Ze luistert goed naar klanten, bedenkt contentstrategieën en vertaalt het echte verhaal naar een goed concept voor de doelgroep. Marije lijkt altijd op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Met een oog voor innovatie herkent en grijpt ze alle kansen. Hardlopen en klimmen naar de top doet ze niet alleen op de werkvloer, maar ook in haar vrije tijd. Ondanks dat de kleur paars staat voor passie, inventiviteit en originaliteit, wat Marije dus perfect beschrijft, heeft ze er een hekel aan. Hier weten we als team keer op keer weer grappen over te maken.  
Skills
Formats
95%
Kitesurfen
40%
Luisterend oor
100%

Bionda

Salesmanager

Over Bionda
Strategisch, creatief & nieuwsgierig
Bionda weet van wanten en is goed in het opbouwen en behouden van netwerken. Ze haalt energie uit het bedenken van ideeën en oplossingen voor klanten, zodat zij hun doelen bereiken. Bionda zal nooit zomaar knikken. Ze is kritisch en heeft altijd meer dan een pijl op haar boog. Zien we soms door alle bomen het bos niet meer? Dan kan ze ons in ieder geval vertellen wat alle Kardashians zouden hebben gedaan in ons geval. Samen met haar vriend heeft ze bijna alle films en series op Netflix, Amazon en Disney Plus uitgekeken. Inclusief de kinderafdelingen, die ze kijkt met haar kinderen Mila & Bowie.

Skills

Kritisch meedenken
88%

Netwerken
95%

Netflixen
100%

 

Anne

Projectmanager

Over Anne
Georganiseerd, ambitieus & doorzettend
Op tijd zijn is voor Anne geen probleem. De deadlines staan strak op een rij én had je hem even niet in de gaten? Dan krijg je een dag van te voren nog een friendly reminder. We noemen dat ook wel de ‘warme deken van Anne’. Anne bewaakt processen en begeleidt jou als klant door het gehele traject. Ondanks dat ze zo georganiseerd is, vergeet ze altijd wel iets als ze vanuit huis gaat. Ze combineert een scherp oor met creativiteit, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ze ziet uitdagingen als Tetris blokjes die ze op de juiste manier in- en op elkaar moet stapelen.

Skills

Projectmanagement
90%

Agile werken
82%

Wielrennen
40%

Naast ons vaste team hebben we een groot netwerk van makers, marketeers en redacteuren om ons heen. Zie je ons werk en denk je: daar pas ik bij? Stuur ons een mailtje, we drinken graag een kopje koffie!
Wij zijn altijd op zoek naar: copywriters, videomakers, fotografen, designers, animatoren, componisten, illustratoren, producenten, marketeers, podcastmakers.