Wie zijn wij?

Ons team

Dit zijn de mensen die dagelijks aan SOON werken. Daarnaast werken we met een vast team van freelancers voor het maken van content: zo hebben we altijd de juiste persoon bij de juiste klus.

Marije

CEO - Creatief
Over Marije
Creatief, analytisch & enthousiast
Marije duikt met passie in opdrachten voor zowel SOON als voor klanten. Ze luistert goed naar klanten, bedenkt contentstrategieën en vertaalt het echte verhaal naar een goed concept voor de doelgroep. Marije lijkt altijd op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Met een oog voor innovatie herkent en grijpt ze alle kansen. Hardlopen en klimmen naar de top doet ze niet alleen op de werkvloer, maar ook in haar vrije tijd. Ondanks dat de kleur paars staat voor passie, inventiviteit en originaliteit, wat Marije dus perfect beschrijft, heeft ze er een hekel aan. Hier weten we als team keer op keer weer grappen over te maken.
Skills
Formats
95%

Kitesurfen
40%

Luisterend oor
100%

Bionda

Salesmanager

Over Bionda
Strategisch, creatief & nieuwsgierig
Bionda weet van wanten en is goed in het opbouwen en behouden van netwerken. Ze haalt energie uit het bedenken van ideeën en oplossingen voor klanten, zodat zij hun doelen bereiken. Bionda zal nooit zomaar knikken. Ze is kritisch en heeft altijd meer dan een pijl op haar boog. Zien we soms door alle bomen het bos niet meer? Dan kan ze ons in ieder geval vertellen wat alle Kardashians zouden hebben gedaan in ons geval. Samen met haar vriend heeft ze bijna alle films en series op Netflix, Amazon en Disney Plus uitgekeken. Inclusief de kinderafdelingen, die ze kijkt met haar kinderen Mila & Bowie.

Skills

Kritisch meedenken
88%

Netwerken
95%

Netflixen
100%

 

Anne

Projectmanager

Over Anne
Georganiseerd, ambitieus & doorzettend
Op tijd zijn is voor Anne geen probleem. De deadlines staan strak op een rij én had je hem even niet in de gaten? Dan krijg je een dag van te voren nog een friendly reminder. We noemen dat ook wel de ‘warme deken van Anne’. Anne bewaakt processen en begeleidt jou als klant door het gehele traject. Ondanks dat ze zo georganiseerd is, vergeet ze altijd wel iets als ze vanuit huis gaat. Ze combineert een scherp oor met creativiteit, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ze ziet uitdagingen als Tetris blokjes die ze op de juiste manier in- en op elkaar moet stapelen.

Skills

Projectmanagement
90%

Agile werken
82%

Wielrennen
40%

Melissa

Projectmanager

Over Melissa
Veelzijdig, perfectionistisch & creatief
Melissa is dag in dag uit bezig met projectmanagement, marketing, productie en redactie. Dit doet ze voornamelijk voor De Kookhoek, maar ook voor SOON media is ze een helpende hand op deze gebieden. Melissa is sterk in het schrijven van teksten en doet graag overal een duit in het zakje. Ook al bestaat haar werkleven vooral uit het maken van content over koken, privé doet ze dat liever niet. Naast het feit dat ze ons allemaal op de hoogte houdt van de laatste voetbaluitslagen, is uit eten gaan met familie en vrienden haar grootste hobby.

Skills

Plannen
92%

Copywriting
80%

Zaalvoetbal
90%

 

Meike

Marketing

Over Meike
Behulpzaam, creatief & sociaal
Meike is degene met de beste ogen. Ze heeft een goed gevoel voor design en ontwerpt dus ook van alles voor onze klanten, en voor ons. Ze zorgt ervoor dat al onze content en websites mooi aangekleed worden. Photoshop, Indesign en Illustrator kent ze als de beste en ze heeft een scherp oog voor de nieuwste trends. We vinden het allemaal stiekem heel rustgevend als Meike al photoshoppend haar scherm met ons deelt. Naast haar stage houdt ze weekenden lang LOTR en GOT-marathons. Ook schildert en tekent ze graag! Meike is van alle markten thuis.

Skills

Adobe Ilustrator
92%

Creatief
85%

Sporten
90%

Majdouline

Marketing

Over Majdouline
Gedreven, analytisch en overtuigend
Majdouline draait haar hand niet om voor het maken van de beste content. Dit giet ze vooral in teksten voor SOON zelf, De Voorleeshoek en voor onze klanten. Ze ziet spelfouten niet over het hoofd, weet van aanpakken en denkt vanuit tekst en hashtags. Volgens Majdouline is het glas halfvol en niet halfleeg. Voor nieuwe uitdagingen tekent ze graag! Naast haar stage beheert ze ook nog een Instagram-account met, binnen een jaar, bijna 16 duizend volgers. Daarnaast omringt ze zich het liefst met haar familie en vrienden.

Skills

Copywriting
92%

Spelfouten ontdekken
100%

Analytisch
88%

Veron

Editor

Over Veron
Behulpzaam, creatief & flexibel
Veron gaat altijd creatief te werk. Hij creëert content voor onder andere De Kookhoek en monteert video’s voor SOON en voor onze klanten. Hij houdt het oor scherp voor de wensen en behoeften, en zet vervolgens een kroontje op het werk. Hij doet er alles aan om het doel te bereiken en weet niet van opgeven. Na werktijd gaat hij hier vrolijk mee door, maar dan als zijn hobby. Hij ziet de wereld vanuit zijn lens, vliegt drones en fotografeert.

Skills

Adobe Premiere
90%

Monteren
85%

Fotograferen
90%