Unique Venues of Amsterdam

Unique Venues of Amsterdam

Hoe blijf je in Corona-tijd toch met je doelgroep in contact? Unique Venues of Amsterdam stond voorheen jaarlijks op evenementen-beurzen, die nu niet doorgaan. Met onze contentstrategie blijven ze toch zichtbaar in deze tijd.

Content
Unique Venues wil minstens wekelijks zichtbaar zijn bij de doelgroep. Hierbij hebben we strategisch de keuze gemaakt om deels te focussen op de huidige markt (ontwikkelingen en inzichten rondom Corona in de eventbranche) en deels op de kern van Unique Venues (36 mooie locaties in Amsterdam)


Concept/uitwerking

Unique Insights - blogserie
Welke unieke inzichten hebben deze 36 eventlocaties opgedaan tijdens deze Corona-tijd? In deze blogserie geven we 7 locaties het woord die een bijzonder evenement hebben gehad, of unieke inzichten hebben verkregen in deze tijd. Aan het eind van elke blog wordt door de locatie een golden ticket doorgegeven aan een andere locatie.

Unique Stories - video’s
UVoA heeft 36 prachtige eventlocaties in Amsterdam. Normaal is het lastig om op de mooiste plekken te filmen, omdat locaties vaak verhuurd of bezet zijn. We hebben deze Corona-tijd aangegrepen om mooie onbekende verhalen over deze bekende locaties te delen.

Behind the Screens - video’s
Elkaar live opzoeken zat er niet in, maar toch hebben de Unique Venues of Amsterdam het jaar goed afgesloten. Door middel van een format gebaseerd op online interviews, heeft SOON een mooi en persoonlijk kijkje achter de schermen gekeken in deze gekke periode.

We werken erg prettig samen met team van SOON. Marije en Bionda snappen wat onze uitdagingen en vertalen dit in een campagne. Anne neemt alle zorgen uit handen middels een strakke planning en zij regelt de zaken rechtstreeks met de locaties, het vertaalbureau en ons online marketing bureau. Heel fijn.

- Bart Zuidam, Unique Venues of Amsterdam