website blokken v3.001

SOON media vertelt het verhaal van merken en organisaties. We verdiepen en versterken de relatie tussen organisaties en doelgroepen door het maken van boeiende en relevante content. 

Voor wie?

We werken voor organisaties en merken in verschillende branches. Ons team van experts heeft brede ervaring in de branches cultuur, goede doelen, ICT, bouw en techniek. Voor ons ligt de uitdaging erin om ingewikkelde verhalen op een heldere manier bij de doelgroep te krijgen en om content te maken die de doelgroep ook daadwerkelijk interessant vindt. 

Hoe?

Dit doen we door eerst de verhaallijnen scherp te krijgen. Hoe klein of groot je organisatie ook is, SOON duidt jouw verhaal met een andere kijk: scherp, creatief en kritisch. We vertellen je verhaal door zuiver en gefundeerd te werk te gaan. Wij geloven erin dat een krachtig verhaal er een is die echt is. Daarom luisteren wij naar jou als klant en naar je doelgroep. Zo ben en blijf je als merk interessant én relevant voor je publiek. 

Ons werkproces start met een strategische aanpak waaruit een praktische uitwerking voortvloeit. Concreet leidt dit tot de volgende fases, van advies tot concretisering: strategie, concept en productie.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

SOON is begonnen als videobedrijf, vandaar onze grote voorliefde voor video. In de rol van videoproducent zagen we dat gewenste doelen niet altijd werden behaald, vaak door het ontbreken van een goede strategie. Door onze klanten steeds meer te helpen op strategisch gebied, werden we steeds vaker gezien als strategisch partner. Daarom richten we ons nu op het brede verhaal van contenstrategie en storytelling, en hebben we een breed palet aan vaste partners voor productie. Door content te maken volgens de juiste strategie, en het helder hebben van het juiste verhaal en doelen, zorgen we ervoor dat doelgroep en content goed op elkaar aansluiten.