Wat is SOON media?

SOON media is een videobedrijf in Amsterdam. Wij houden ons bezig met videomarketing en het maken van video. Wij geloven namelijk dat video hét geschikte medium is om je verhaal te vertellen. Of je nou een bedrijf, merk, festival, artiest of evenement bent: video vergroot je online zichtbaarheid aanzienlijk. En dat niet alleen, video heeft de juiste overtuigingskracht om jouw verhaal over te brengen.

Waarom kies je SOON media?

SOON media is een professioneel videobedrijf en heeft veel ervaring op het gebied van online video: van strategie tot productie. Als je geen idee hebt welke rol video voor jouw bedrijf kan spelen, of als je al precies weet welke video je wilt laten maken, bij SOON helpen we je graag verder. Wij benaderen elk verhaal vanuit de inhoud, en zijn altijd op zoek naar mooie verhalen.

Wat is jouw verhaal?

De basis van een goed bedrijf, is een goed verhaal. Bij SOON denken wij graag strategisch mee over de rol die video kan spelen in het vertellen van jouw verhaal. Waar het ene verhaal kort en snel in een pre-roll advertentie past, is het ander beter te vatten in een documentaire, reportage of videoserie. Het is maar net wie je wilt bereiken, wat je wilt bereiken en welk budget je ervoor hebt.

Hoe bereik je jouw publiek?

Als je een video hebt laten maken, wil je dat deze door de juiste personen bekeken wordt. Bij SOON denken we graag mee over hoe je jouw video in kunt zetten om er het juiste publiek mee te bereiken. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het uitstippelen van videostrategieën.

Waarom is video onmisbaar?

Wij hebben dé vijf redenen voor je op een rij gezet!

Voor wie werkt SOON media?

Wij werken voor evenementen, bedrijven, festivals, goede doelen en culturele organisaties. Veel van onze klanten bevinden zich in de culturele hoek, zoals FaceCulture en Stingray Music. Wil je zien wat we allemaal hebben gemaakt? Kijk dan hier.

Neem contact op met SOON media om te kijken wat we direct voor jou kunnen betekenen.