Wat is SOON media?

SOON media (voorheen: MAAK media) is een videoproductie-bedrijf in Amsterdam. Wij produceren video voor iedereen met een goed verhaal. Wij geloven namelijk dat video hét geschikte medium is om je verhaal te vertellen. Of je nou een bedrijf, merk, festival, artiest of evenement bent: video vergroot je online zichtbaarheid aanzienlijk. En dat niet alleen, video heeft ook de kracht om emotie en informatie tegelijk te laten zien en geeft een goede visuele impressie van jouw verhaal.

Waarom kies je SOON media?

SOON media is een professioneel videoproductie-bedrijf en heeft veel ervaring in het maken van (online)-video-content. SOON levert video-content op maat voor elk bedrijf. Wij benaderen elk verhaal vanuit de inhoud, en zijn altijd op zoek naar mooie verhalen. Door de verschillende makers bij SOON, vinden we altijd een gepaste maker bij jouw verhaal.

Wat is jouw verhaal?

Bij SOON denken wij graag mee over de vorm van video die past bij jouw verhaal. Waar het ene verhaal goed kort en snel in een pre-roll advertentie past, is het ander beter te vatten in een documentaire, productvideo of reportage. Het is maar net wie je wilt bereiken, wat je wilt bereiken en welk budget je ervoor hebt.

Hoe bereik je jouw publiek?

Als je een video hebt laten maken, wil je dat deze door de juiste personen bekeken wordt. Bij SOON denken we graag mee over hoe je jouw video in kunt zetten om er het juiste publiek mee te bereiken. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het uitstippelen van videostrategieën.

Waarom is video onmisbaar?

Wij hebben dé vijf redenen voor je op een rij gezet!

Voor wie werkt SOON media?

Wij werken voor evenementen, bedrijven, festivals, goede doelen en culturele organisaties. Veel van onze klanten bevinden zich in de culturele hoek, zoals FaceCulture en Stingray Music. Wil je zien wat we allemaal hebben gemaakt? Kijk dan hier.

Neem contact op met SOON media om te kijken wat we direct voor jou kunnen betekenen.